Ξεκινάει το Beach Volley Championship 2017-2018!


Άλλη μια σεζόν γεμάτη με Beach Volley ξεκινά για το Avant Garde SportsClub και όλους τους λάτρεις του αθλήματος!

Οι εγκαταστάσεις μας στην Καρδία Θεσσαλονίκης, κάθε Κυριακή θα γεμίζουν με τα δικά σας χαμόγελα και μοναδικές στιγμές στην άμμο, με το Πρωτάθλημα Beach Volley 2017-2018Οι ενθουσιασμένοι συμμετέχοντες περιμένουν την έναρξη του Πρωταθλήματος την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, όπου και θα γίνει η τεχνική σύσκεψη των ομάδων, η κλήρωση και η πρώτη αγωνιστική ανδρών και γυναικών.

Πρόγραμμα τεχνικής σύσκεψης

Ανδρών Α1 & Α210.30 π.μ.
Γυναικών | 11.30 π.μ

Αμέσως μετά τη σύσκεψη των ομάδων με τους διοργανωτές, θα γίνει η κλήρωση σύμφωνα με την οποία θα ξεκινήσει και θα συνεχιστεί το Πρωτάθλημα, το πρόγραμμα δηλαδή των επόμενων αγωνιστικών. Έτσι, θα μπορείτε να γνωρίζετε τις επόμενες αναμετρήσεις και να παρακολουθείτε τους αγαπημένους σας αγώνες κάθε Κυριακή! Η πρώτη αγωνιστική θα γίνει επίσης μετά την τεχνική σύσκεψη και την κλήρωση, ώστε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από όσα θα δούμε τη φετινή σεζόν στο Avant Garde SportsClub!

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα

Επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος Beach Volley 2017-2018 είναι η μπάλα MIKASA.

Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα μας, για να μαθαίνετε όλα τα νέα του Πρωταθλήματος, τις εξελίξεις στους αγώνες και τις ανατροπές στη βαθμολογία των ομάδων! Το μοναδικό αυθεντικό Πρωτάθλημα Beach Volley παίζεται εδώ και έχει γίνει πλέον θεσμός για όσους αγαπούν το εντυπωσιακό άθλημα στην άμμο!

Η ομάδα του Avant Garde SportsClub υπόσχεται να προσφέρει σε συμμετέχοντες και θεατές την καλύτερη εμπειρία και στην τρίτη χρονιά του Πρωταθλήματος Beach Volley 2017-2018!

 

__

Διαβάστε την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ Beach Volley Champioship 2017-2018.