Προπόνηση Φυσικής Κατάστασης στο Avant Garde!

avant-garde-thessaloniki

Το Avant Garde Sports Club θέλει πάντα να σας παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία άθλησης, γι’ αυτό και εντάσσει πλέον στα προγράμματα του Tennis, την Προπόνηση Φυσικής Κατάστασης για παιδιά!

Στόχος αυτής της προπόνησης είναι η ανάπτυξη των στοιχείων γενικής και ειδικής Φυσικής Κατάστασης, η οποία είναι αναγκαία για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης στο Tennis.

Η προπόνηση Φυσικής Κατάστασης θα έχει διάρκεια μία ώρα και περιλαμβάνει ασκήσεις αντοχής, ταχύτητας, δύναμης, ευλυγισίας-ευκαμψίας και συντονισμού, προσαρμοσμένες ανάλογα με την ηλικία, το επίπεδο, αλλά και το αγωνιστικό πρόγραμμα των αθλητών.

Η πρόοδος των αθλητών θα καταγράφεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με ειδικά test, μετά τα οποία οι αθλητές θα παίρνουν ανατροφοδότηση με γραπτές αναφορές.

Τα τμήματα θα αποτελούνται από 3-10 άτομα και ο κάθε αθλητής θα μπορεί να επιλέξει μία ή δύο προπονητικές μονάδες ανά εβδομάδα.

Αρχικά, το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο στις 09.00 και στις 15.00 από τον προπονητή Μπάμπη Καρανίκα και στη 13.30 από τον προπονητή Κώστα Βασιλειάδη.

Η προπόνηση Φυσικής Κατάστασης πραγματοποιείται στα πλαίσια της φιλοσοφίας μας για παροχή ολοένα και υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών στα παιδιά σας με την τεχνογνωσία και την εμπειρία των προπονητών του Avant Garde Sports Club. 

Πληροφορίες και δηλώσεις στο τηλέφωνο  2392072700.