Νέα / December 09, 2021

Ακαδημίες Tennis & Beach Volley στο AG

Οι ακαδημίες του Avant Garde Sports Club για παιδιά, είναι ακριβώς αυτό που αναζητούσατε!

Στο αθλητικό μας κέντρο φροντίζουμε πάντα να προσφέρουμε όλα τα εφόδια σε κάθε αθλητή και κάθε αθλήτρια ξεχωριστά. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε τις δεξιότητες κάθε παιδιού, να μυήσουμε τους μικρούς αθλητές στον αθλητισμό και να μεταφέρουμε κάθε αξία του, μέσα από τις γνώσεις και την εμπειρία μας.

Η ομάδα μας αποτελείται από καταξιωμένους προπονητές στον χώρο του Tennis και του Beach Volley και οι εγκαταστάσεις μας είναι από τις σύγχρονες πανελλαδικά.

 

Τι κάνει το AG να ξεχωρίζει;

Δεν είναι ένα… είναι πολλά!

  • Τα παιδιά προπονούνται στο Tennis και το Beach Volley, σε γήπεδα πανευρωπαϊκών προδιαγραφών. Εκεί, που έχουν αγωνιστεί αθλητές παγκοσμίου φήμης και έχουν φιλοξενηθεί τα μεγαλύτερα τουρνουά στη Βόρεια Ελλάδα.
  • Οι εγκαταστάσεις μας ανανεώνονται διαρκώς με τις πιο σύγχρονες υποδομές και τεχνολογίες, για να είμαστε πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση.
  • Στο αθλητικό μας κέντρο θα σας καθοδηγήσουν καταξιωμένοι προπονητές στον αθλητικό κόσμο, που έχουν διακριθεί και γνωρίζουν τα μυστικά του Tennis και του Beach Volley καλύτερα από τον καθένα.
  • Φροντίζουμε πάντα να διατηρούμε τους χώρους μας σε άριστη κατάσταση, απολυμαίνοντας τακτικά τα αποδυτήρια και τους κοινόχρηστους χώρους, τηρώντας κάθε μέτρο που ορίζεται από τους αρμόδιους φορείς.
  • Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία μέσα στη φύση, σε έναν προστατευμένο χώρο για τα παιδιά.

 

Ακαδημία Tennis

Στο Avant Garde Tennis Club ξεκινάμε από… νωρίς! Τα τμήματα Mini Tennis είναι ιδανικά για παιδιά ηλικίας 5-7 ετών, που ξεκινούν να ανακαλύπτουν τις βασικές τους δεξιότητες.

Συνεχίζουμε με τα τμήματα για αθλητές από 8 έως 18 ετών, που είναι έτοιμα να εξασκηθούν στο Tennis και να μάθουν την τεχνική και ό,τι χρειάζεται για το άθλημα.

Τέλος, τα αγωνιστικά μας τμήματα αφορούν παιδιά με τουλάχιστον 2 χρόνια προπονητικής εμπειρίας, καθώς και αθλητές που στοχεύουν κάποια διάκριση σε πανελλήνιους αγώνες. Και οι επιτυχίες ξεκινούν!

Τα γήπεδα Tennis

To Avant Garde Tennis Club αποτελείται από 3 γήπεδα Tennis με συνθετικό χλοοτάπητα, φωτισμό και κερκίδες χωρητικότητας 500 ατόμων.

 

Ακαδημία Beach Volley

Οι σημαντικότερες διοργανώσεις στο άθλημα του Beach Volley για τη Βόρεια Ελλάδα, έχουν συμβεί στο Avant Garde! Η ομάδα των προπονητών μας αποτελέιται από καταξιωμένους αθλητές και προπονητές, που είναι έτοιμοι να μυήσουν κάθε παιδί στην τέχνη του αθλήματος.

Ξεκινώντας με τις ακαδημίες Beach Volley, οι μικροί μας αθλητές ηλικίας  από 7 ετών έως 12 ετών αναπτύσουν τις δεξιότητές τους και τη φυσική τους κατάσταση, ενώ μαθαίνουν την τεχνική του αθλήματος της άμμου.

Τα παιδιά από 12 έως 16 ετών μπορούν να συμμετέχουν στις ακαδημίες Beach Volley και να εξασκηθούν σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, ώστε να γνωρίζουν κάθε λεπτομέρεια του αθλήματος και να προχωρήσουν στην αγωνιστική δράση.

 

Τα γήπεδα Beach Volley:

To Avant Garde Beach Volley Club αποτελείται από 4 γήπεδα Beach Volley με άριστη ποιότητα καθαρής, βαθιάς άμμου, με φωτισμό και κερκίδες χωρητικότητας 500 ατόμων.

 

Στο αθλητικό κέντρο Avant Garde λειτουργεί καφετέρια με πανοραμική θέα σε όλα τα γήπεδα, ώστε οι γονείς να μπορούν να παρακολουθούν τις προπονήσεις και να απολαμβάνουν το ρόφημά τους σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες!

 

Στοιχεία Επικοινωνίας & Εγγραφές:

Τηλέφωνο: 23920 72700

Email: info@avantgardesportsclub.gr