Νέα / October 24, 2018

Αποτελέσματα και Πρόγραμμα για το Πρωτάθλημα Beach Volley 2018-2019!

Ξεκίνησε το αυθεντικό Πρωτάθλημα Beach Volley στο Avant Garde! 

Τον Νοέμβριο, άνδρες και γυναίκες αθλητές και αθλήτριες βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο για τη νέα σεζόν του Πρωταθλήματος!

Στην άμμο του Avant Garde βρέθηκαν αθλητές που είχαν συμμετάσχει σε Πρωταθλήματα προηγούμενων χρόνων, αλλά και αθλητές που δοκίμασαν για πρώτη φορά τις δυνατότητές τους στο Πρωτάθλημα.

Δείτε τα αποτελέσματα της Κυριακής 17 Μαρτίου και τη βαθμολογία των ομάδων μέχρι σήμερα:
Αποτελέσματα
Βαθμολογία

Οι ομάδες έχουν φτάσει πλέον στα Play Offs και αγωνίζονται για την κατάκτηση της πρώτης θέσης! Σύντομα θα γνωρίζουμε όλους τους νικητές του φετινού Πρωταθλήματος!

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων που θα πραγματοποιηθούν για το κλείσιμο του Πρωταθλήματος ΕΔΩ!

Από εδώ και πέρα, κάθε Κυριακή μας θα είναι γεμάτη με το αγαπημένο άθλημα του Beach Volley, τόσο για τους αθλούμενους, όσο και για τους παρευρισκόμενους θεατές που υποστηρίζουν τις αγαπημένες τους ομάδες και κάνουν κερκίδα για να τις εμψυχώσουν!

 

 

Στην τεχνική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ακριβώς πριν την πρώτη αγωνιστική, ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα για άνδρες και γυναίκες, το οποίο ορίζει τους αγώνες που θα ακολουθήσουν μέσα στη χρονιά για όλες τις ομάδες.

Προγράμματα για το Πρωτάθλημα Beach Volley 2018-2019

Πρόγραμμα A1 Ανδρών

Πρόγραμμα Α2 Ανδρών

Πρόγραμμα Γυναικών

Μετά από κάθε αγωνιστική, η βαθμολογία των ομάδων αναδιαμορφώνεται ανάλογα με τα αποτελέσματα που φέρνουν στις αναμετρήσεις τους.

Δείτε τη βαθμολογία μέχρι την αγωνιστική που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου:

Βαθμολογία Πρωταθλήματος Beach Volley 2018-2019

Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε όλα τα νέα, τις ανατροπές και τις μοναδικές στιγμές του Πρωταθλήματος Beach Volley 2018-2019!

Σας περιμένουμε όλους στα γήπεδά μας για να παρακολουθήσουμε ανεπανάληπτους αγώνες!