Νέα / January 27, 2019

Βράβευση Μαναβή-Τσοπούλου στο Avant Garde!

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας στο Avant Garde Sports Club, όπου παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, φίλων του αθλητικού κεντρου, αθλητών και προπονητών.

Στο κλίμα αυτής της όμορφης γιορτής, το αθλητικό κέντρο Avant Garde βράβευσε τις αθλήτριες Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου με αφορμή το το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley και την εξαιρετική πορεία τους στο παγκόσμιο σιρκουί — Beach Volley World Tour!

Οι αθλήτριες ξεκίνησαν την πορεία τους στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να προπονούνται στην άμμο.

Εκτός από τις άρτιες εγκαταστάσεις του κέντρου που επιλέγουν οι Μαναβή και Τσοπούλου, οι αθλήτριες προπονούνται με την κορυφαία Μαρία Τσιαρτσιάνη, η οποία είναι βασικό στέλεχος του προπονητικού team του Avant Garde και προετοιμάζει τις αθλήτριες για κάθε σημαντική αναμέτρηση.

Καθημερινή προπόνηση, πείσμα και αγάπη για το άθλημα του Beach Volley, είναι τα συστατικά που οδήγησαν τις αθλήτριες στην κατάκτηση του πρώτου Πανελληνίου τίτλου.

Οι Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου, αποτελούν ένα λαμπρό παράδειγμα για όλους τους νεαρούς αθλητές και τις νέες αθλήτριες που στοχεύουν στην κορυφή. 

Με τη βράβευση αυτή, συγχαίρουμε τις αθλήτριες για την πορεία τους στο χώρο του Beach Volley και τους ευχόμαστε μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες. 

Καλή επιτυχία Δήμητρα και Κωνσταντίνα μας!