Νέα / January 22, 2019

Είμαι ασφαλής στο Avant Garde;

Όταν αγαπάς τον αθλητισμό, θέλεις να υπάρχει πάντα η σιγουριά πως το αθλητικό κέντρο που θα επιλέξεις για το παιδί σου κι εσένα, θα έχει όλες τις προδιαγραφές και την ασφάλεια που χρειάζεται.

Γι΄αυτό κι εμείς στο Avant Garde Sports Club, προσπαθούμε πάντα να σας προσφέρουμε όσα είναι απαραίτητα για να μπορείτε να απολαμβάνετε τις στιγμές που αθλείστε και βρίσκεστε στο χώρο μας.


Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφάλεια και την ομαλή διεξαγωγή όλων των λειτουργιών του αθλητικού μας κέντρου. Για το λόγο αυτό έχουμε φροντίσει με κάθε λεπτομέρεια τα εξής:

Νομιμότητα. Υπάρχει άδεια λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης Γ1, η οποία μας επιτρέπει να διεξάγουμε διεθνείς αγώνες, προπονήσεις και αγώνες επαγγελματικών κατηγοριών.

Πρώτες βοήθειες. Το ιατρείο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο και ανανεώνεται συνεχώς με όσα είναι απαραίτητα σε περίπτωση ατυχήματος ή τραυματισμού. 

Ασφάλεια. Όλα τα μέλη του αθλητικού μας κέντρου, δηλαδή εσείς, είναι ασφαλισμένα σε ιδιωτικό φορέα για αστική ευθύνη, ώστε να υπάρχει κάλυψη σε περίπτωση που συμβεί κάποιο απρόοπτο περιστατικό στην προπόνηση ή τον αγώνα.

Συμβεβλημένος γιατρός. Υπάρχει ενεργή σύμβαση με τον ορθοπεδικό Κωνσταντίνο Μαναβή, ο οποίος εξετάζει τα μέλη του αθλητικού κέντρου εντελώς δωρεάν. 

Επικοινωνία. Στο Avant Garde Sports Club, υπάρχει πάντα κάποιο μέλος της ομάδας μας που θα σας καθοδηγήσει με υπευθυνότητα και θα σας δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες για οτιδήποτε χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.


Η ασφάλεια και η εμπιστοσύνη, είναι δύο συστατικά που έχουν χτίσει τη σχέση με τα μέλη μας από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Avant Garde Sports Club.

Κάθε επισκέπτης, αθλούμενος ή μέλος του αθλητικού μας κέντρου, θέλουμε να νιώθει πως βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που μπορεί να του προσφέρει τα πάντα και αυτό είναι κάτι που έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα. 

Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε το Avant Garde Sports Club για τις αθλητικές σας δραστηριότητες και εμείς από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 23920 72700.