Νέα / December 12, 2018

Η πιο όμορφη γιορτή για τα Χριστούγεννα!

Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε καλύτερο τρόπο να υποδεχτούμε τον Δεκέμβρη και τα Χριστούγεννα, πέρα από μια μοναδική γιορτινή μέρα μαζί σας!

Η Κυριακή 9 Δεκεμβρίου θα μείνει αξέχαστη για την ομάδα του Avant Garde Sports Club, γιατί περάσαμε υπέροχα!

Ξεκινώντας από το πρωί, οι μικροί μας φίλοι ξεκίνησαν να ζωγραφίζουν με τα αγαπημένα τους χρώματα και τη φαντασία τους, έναν τοίχο γεμάτο ευχές, παιδικές δημιουργίες και μοναδικά σχέδια. 

Στο τέλος της ημέρας, ο τοίχος ήταν η πιο όμορφη γωνιά του αθλητικού κέντρου και όποιος περνούσε από εκεί, δεν μπορούσε να αντισταθεί και να μη βάλει τη δική του πινελιά!

Μικροί και μεγάλοι έπαιξαν παιχνίδια με δράση, αθλητικό χαρακτήρα, ομαδικά ή ατομικά και κάθε γήπεδο του Avant Garde Sports Club ήταν γεμάτο ενέργεια και διάθεση!

Στη συνέχεια, όχι μόνο τα παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι, κυκλοφόρησαν στο αθλητικό κέντρο με ένα σκουφάκι, χριστουγεννιάτικο δέντρο ή χιονάνθρωπο στο πρόσωπο, αφού υπήρχε η γωνιά για face painting! Όσο περνούσε η ώρα, όλο και περισσότερα ζωγραφισμένα πρόσωπα εμφανίζονταν στο χώρο!

Εντύπωση έκαναν και τα χειροποίητα cupcakes με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, τα οποία μπορούσαν όλοι να απολαύσουν λίγο πριν το καθιερωμένο κρασί που ετοιμάζουμε κάθε χρόνο και ονομάζεται gluhwein! Ένα ποτήρι από αυτό το ζεστό κόκκινο κρασί με γιορτινό άρωμα, ήταν αυτό που απογείωσε τη μέρα!

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να προμηθευτούν και τυχερούς λαχνούς με τους οποίους μπορούσαν να κερδίσουν δύο μεγάλα δώρα: μια αυθεντική μπάλα Beach Volley και μια επαγγελματική ρακέτα του Tennis!

Τα έσοδα της λαχειοφόρου αγοράς διατέθηκαν αποκλειστικά για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ήταν μια αξέχαστη μέρα, μια χαρούμενη γιορτή που, όπως κάθε χρόνο, μας φέρνει πιο κοντά και μας βάζει στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Σας ευχαριστούμε που περάσατε μαζί μας αυτή την ξεχωριστή μέρα και φέρατε μαζί σας τη θετική ενέργεια και το χαμόγελό σας!

Ραντεβού του χρόνου με ακόμα περισσότερη διάθεση!