Νέα / January 30, 2019

Κοπή πίτας 2019 με όλους εσάς!

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Avant Garde για το 2019 και πλήθος φίλων του αθλητικού κέντρου παρευρέθηκε για να γιορτάσει την έναρξη της νέας χρονιάς!

Μικροί και μεγάλοι, έφτασαν στο αθλητικό κέντρο από το πρωί, για να απολαύσουν τον καφέ και το ρόφημά τους στις εγκαταστάσεις του, κάτω από τον λαμπερό ήλιο της Κυριακής.

Στις 12 το μεσημέρι, η ομάδα του Avant Garde, η διοίκηση, οι προπονητές και όλοι οι φίλοι, συγκεντρώθηκαν στον εξωτερικό χώρο του καφέ, για την κοπή της βασιλόπιτας.

Τα μέλη της διοίκησης ευχαρίστησαν όλο τον κόσμο που βρέθηκε στην κοπή της πίτας και υποσχέθηκε νέες εκπλήξεις και δραστηριότητες για τη νέα χρονιά. 

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε βράβευση για τις χρυσές αθλήτριες του Avant Garde και πρωταθλήτριες Ελλάδος στο Beach Volley, Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τη λαμπρή πορεία τους στο παγκόσμιο σιρκουί. 

Αμέσως μετά, έγινε η κοπή της εντυπωσιακής βασιλόπιτας και μοιράστηκαν ατομικά πιτάκια σε όλους τους φίλους του κέντρου.

Υπήρχαν 2 φλουριά στα μικρά πιτάκια, ένα για τους αθλητές του Beach Volley και ένα για εκείνους του Tennis. Οι νικητές έλαβαν δώρα από τα καταστήματα OLab και Οπτικα KARMEN.

Τα μέλη της ομάδας του Avant Garde ευχαρίστησαν τους χορηγούς για τα μοναδικά δώρα τους, τα οποία ενθουσίασαν τους νικητές!

 

Τέλος, με πολύ κέφι και θετική ενέργεια για τη νέα χρονιά, όσοι βρέθηκαν στο κέντρο συνέχισαν την ημέρα τους είτε με παιχνίδια στα γήπεδα του Tennis και του Beach Volley, είτε απολαμβάνοντας τον καφέ τους στο όμορφο περιβάλλον του κέντρου.

Από όλους εμάς στο Avant Garde: Καλή Χρονιά, με υγεία!

Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας και υποσχόμαστε να σας προσφέρουμε ακόμα περισσότερη από την ενέργεια και την αγάπη μας για τον αθλητισμό!