Νέα / September 25, 2018

Κυριακές παιχνιδιού για μικρούς και μεγάλους στο Avant Garde!

Το αθλητικό κέντρο Avant Garde Sports Club από την Κυριακή 30/9 και κάθε Κυριακή από τις 10.30 έως τις 14.30 διοργανώνει χαρούμενες ημέρες αθλητισμού και δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους!

Στις πιο σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη θα φιλοξενείται κάθε Κυριακή ένα event με δραστηριότητες εξωτερικού χώρου, στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν από παιδιά 4 ετών έως και οι δραστήριοι γονείς τους!

Θα περιλαμβάνονται πολλαπλές activities για όλους όπως Survivor, Tennis, Beach Volley, Beach Tennis και πολλά ακόμη! 

Τα γήπεδα θα είναι ανοιχτά για ελεύθερο παιχνίδι και για όλες τις συναρπαστικές δραστηριότητες! 

Το Avant Garde Sports Club βρίσκεται στην Καρδία Θεσσαλονίκης μέσα στο Xωριό της Ειρήνης και διαθέτει γήπεδα tennis, γήπεδα με άμμο για beach volley, beach tennis, beach handball, beach soccer, και γήπεδο ποδοσφαίρου. Στο χώρο λειτουργούν ακαδημίες τένις και beach volley, group ενηλίκων, υπάρχει δυνατότητα κράτησης γηπέδων και personal προπονήσεων και διοργανώνονται πάρτυ, διάφορα camps για παιδιά και αθλητές και σχολικές εκδρομές.

Κυριακές γεμάτες κέφι ετοιμάζονται από την ομάδα του Avant Garde Sports Club και δεν πρέπει να τις χάσετε!

Κάθε Κυριακή από τις 10.30 στο Avant Garde Sports Club, μέσα στο Χωριό της Ειρήνης, δίνουμε ραντεβού με τους μικρούς και τους μεγάλους εξερευνητές για μέρες γεμάτες χαμόγελο και παιχνίδι!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 23920 72700.

 

Είσοδος:

5€ / παιδί

8€ / 2 αδέρφια

10€ / 3 αδέρφια.  

*Σε περίπτωση κακοκαιρίας επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες τηλ. 2392072700