Νέα / July 31, 2018

Μαναβή-Τσοπούλου από το Avant Garde στην κορυφή της Ελλάδος!

Όλοι στο Team του Avant Garde Sports Club είμαστε πολύ περήφανοι για την επιτυχία της ομάδας Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου, η οποία ξεκίνησε και συνεχίζει την πορεία προς την κορυφή, στα γήπεδά μας! 

Την Κυριακή 29 Ιουλίου, οι αθλήτριες Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου κατέκτησαν την Πρώτη Πανελλήνια Θέση στο Πρωτάθλημα Beach Volley 2018!

Δάκρυα χαράς, αγκαλιές και χαμόγελα ήταν εκείνα που ακολούθησαν, αφού οι δύο αθλήτριες ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς!

Καθημερινές προπονήσεις, αυστηρό πρόγραμμα και ένα προπονητικό Team που φτιάχνει πρωταθλητές, ήταν η συνταγή της επιτυχίας για τις αθλήτριες!

Τα κορίτσια επέλεξαν προσεκτικά την ομάδα που θα τους πλαισιώσει και είχαν για συνεπιβάτη στην επιτυχία την 8 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Beach Volley, Μαρία Τσιαρτσιάνη, βασικό στέλεχος της ομαδας του Avant Garde Sports Club, η οποία δήλωσε βαθιά συγκινημένη και εξίσου χαρούμενη για αυτή την κατάκτηση της κορυφής από τον πάγκο, σαν coach των Μαναβή/Τσοπούλου! 

Η Δήμητρα Μαναβή και η Κωνσταντίνα Τσοπούλου ακολούθησαν, σε συνδυασμό με τις προπονήσεις τους στην άμμο, ένα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής στις εγκαταστάσεις του Avant Garde Sports Club, το οποίο επέβλεπε ο γυμναστής Νίκος Γκιόσης.

Τα κορίτσια ευχαρίστησαν το αθλητικό κέντρο Avant Garde Sports Club για τη στήριξή τους σε όλη την πορεία τους προς την κορυφή και δήλωσαν χαρακτηριστικά πως «Δεν θα τα είχαμε καταφέρει χωρίς το team, τις εγκαταστάσεις και τις παροχές ενός αθλητικού κέντρου σαν το Avant Garde Sports Club!».

Ο δρόμος προς την κορυφή ήταν μεγάλος και κάθε σταθμός ήταν και μια μικρή επίτευξη στόχου για τα κορίτσια μας, που κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-1 επί των Πένυ Καραγκούνη / Αλίκη Σπηλιωτοπούλου στο τελικό του Πρωταθλήματος και να σηκώσουν την πολυπόθητη κούπα!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley 2018 πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Η πορεία προς την επιτυχία δεν σταματά εδώ, αφού οι αθλήτριες θα συνεχίσουν να προπονούνται και να αγωνίζονται, έχοντας ήδη στο πλάνο τους τη συμμετοχή σε παιχνίδια στο εξωτερικό. 

Όλα ξεκινούν από την προπόνηση και εμείς στο Avant Garde είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να συντελέσουμε στην επιτυχία δύο αθλητριών με πάθος και αγάπη για το Beach Volley, ώστε να κατακτήσουν την Πρώτη Πανελλήνια Θέση στο Πρωτάθλημα Beach Volley 2018!

 

Συγχαρητήρια κορίτσια!

Ευχόμαστε ακόμα περισσότερες επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδου!