Νέα / November 21, 2018

Μη χάσεις τις προσφορές Black Friday!

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου γιορτάζουμε την Black Friday με μοναδικές προσφορές στα γήπεδα και τις υπηρεσίες μας!

Στο Avant Garde Sports Club προσπαθούμε να σας προσφέρουμε πάντα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στις καλύτερες τιμές και αυτή τη φορά… θα το πάμε στο τέρμα!

Για ΛΙΓΕΣ μόνο ημέρες, μπορείτε να αποκτήσετε τα ανεπανάληπτα πακέτα μας σε τιμές Black Friday!

Επιλέξτε ανάμεσα στα 2 πακέτα:

Πακέτο 1: Forever in Court! 

Περιεχόμενο: Κράτηση Γηπέδων Beach Volley & Tennis

Εξαργύρωση: 10 ώρες

Κόστος: 80 €

Το πακέτο Forever in Court! περιλαμβάνει 10 ώρες για κρατήσεις γηπέδων Tennis και Beach Volley σε μοναδική τιμή! Οι κάτοχοι της προσφοράς θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν κράτηση σε οποιοδήποτε γήπεδο του Avant Garde Sports Club και να παίξουν τα αγαπημένα τους αθλήματα για 10 ώρες, χωρίς επιπλέον χρέωση!

Το highlight της προσφοράς: Περνάτε υπέροχα με την παρέα! Ο κάτοχος της προσφοράς μπορεί να κάνει κράτηση στο γήπεδο και να παίξει με την παρέα του για 10 ώρες στα γήπεδα!

Πακέτο 2: Train me Please!

Περιεχόμενο: Προσωπική προπόνηση σε Beach Volley & Tennis

Εξαργύρωση: 10 ώρες

Κόστος: 150 €

Σχετικά με το πακέτο Train me Please! οι κάτοχοι της προσφοράς θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν με τους επαγγελματίες προπονητές του αθλητικού κέντρου για 10 ώρες, στην προνομιακή τιμή των 150€! Πρόκειται για προπόνηση αποκλειστικά ατομική, η οποία πραγματοποιείται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Avant Garde Sports Club. Επίσης, αφορά τα γήπεδα Tennis και Beach Volley.

Το highlight της προσφοράς: Μαθαίνετε από τους καλύτερους! Οι προπονητές του Avant Garde είναι έμπειροι και έχουν προπονήσει επαγγελματίες αθλητές, αλλά έχουν και οι ίδιοι προσωπικές επιτυχίες σε Διεθνές επίπεδο!

Μάθετε τα πάντα για το Beach Volley Club και για το Tennis Club

 

Μη χάσετε τις μοναδικές προσφορές του Avant Garde Sports Club! 

Καλέστε τώρα στο 23920 72700 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@avantgardesportsclub.gr για να κατοχυρώσετε το δικό σας πακέτο!

Τα πακέτα μπορούν να αγοραστούν έως τη Δευτέρα 26/11/2018 και έχουν ισχύ έως τις 28/2/2019