Νέα / September 20, 2021

Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης Betschart & Hüberli στο AG!

Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης Nina Betschart και Tanja Hüberli από την Ελβετία, βρίσκονται στο Avant Garde Sports Club για την προετοιμασία τους!

Κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο στο A1 CEV EuroBeachVolley που διεξήχθη στη Βιέννη πριν λίγες εβδομάδες.

Οι επιτυχίες τους δεν τελειώνουν εδώ, αφού φέτος κατέκτησαν την 9η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η ομάδα σε αυτή τη φάση προπονείται για το World Tour Finals που θα διεξαχθεί στην Ιταλία και βρίσκονται στο Avant Garde για την προετοιμασία τους.

Προπονητής της ομάδας είναι ο κορυφαίος αθλητής του Beach Volley Christoph Dieckmann, ο οποίος με τη διαμονή του στην Ελλάδα αποτελεί κίνητρο για ομάδες από ολόκληρο τον κόσμο να επισκεφτούν το Avant Garde για προπόνηση.

Οι αθλήτριες έχουν επισκεφτεί ξανά στο παρελθόν τις εγκαταστάσεις μας για τις προπονήσεις τους και την προετοιμασία τους για σημαντικές διοργανώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Ελβετική Ομοσπονδία Beach Volley επιλέγει τη Θεσσαλονίκη και το Avant Garde τα τελευταία χρόνια, για την προετοιμασία αθλητών όλων των ηλικιών.

Το αθλητικό κέντρο Avant Garde έχει γίνει προορισμός και σημείο συνάντησης για πολλές ομάδες με παγκόσμιες διακρίσεις και για αθλητές που θέλουν να προπονηθούν σε γήπεδα υψηλών προδιαγραφών.

Τα γήπεδα Beach Volley είναι Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και έχουν φιλοξενήσει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Στο χώρο μας, μπορούν να προπονηθούν ομάδες που αναζητούν ένα all-inclusive αθλητικό κέντρο με σύγχρονες εγκαταστάσεις και γήπεδα και εξειδικευμένο προσωπικό και προπονητές.

Ευχαριστούμε τις Betschart & Hüberli που επέλεξαν το AG για την προετοιμασία τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε τους βήμα!