Νέα / November 06, 2018

Τουρνουά Mini Beach Volley στο Avant Garde!

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, το Avant Garde Sports Club πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα, φωνές και διάθεση για παιχνίδι!

Στα γήπεδα Beach Volley του αθλητικού κέντρου, διοργανώθηκε τουρνουά Mini Beach Volley με μικρούς αθλητές από όλη τη Θεσσαλονίκη.

Πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες μεταξύ των ομάδων, οι οποίοι δεν είχαν νικητές, αλλά σκοπός τους ήταν να προάγουν την ομαδικότητα, τον συναγωνισμό και την αγάπη για το άθλημα του Beach Volley.

Στο χώρο του Avant Garde βρέθηκαν περισσότερες από 30 ομάδες, ενώ πάνω από 60 παιδιά έλαβαν μέρος στους αγώνες Mini Beach Volley

Η κερκίδα εμψύχωνε τους μικρούς αθλητές, αφού ήταν γεμάτη με τους... φανατικούς θαυμαστές τους! Γονείς και φίλοι παρευρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και το κλίμα ήταν γεμάτο θετική ενέργεια!

Ο καιρός θύμιζε καλοκαίρι και έτσι η μέρα ήταν υπέροχη!

Στο τέλος της ημέρας, τα παιδιά έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους και δώσαμε όλοι μαζί ραντεβού για την επόμενη φορά!

Όλοι οι παρευρισκόμενοι μίλησαν για μια εκδήλωση "διαφορετική από κάθε άλλη", αφού συνδύαζε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και υποδομές του Avant Garde, με το πάθος των μικρών αθλητών να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα!

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της υπέροχης διοργάνωσης, τους προπονητές των παιδιών, αλλά και τους συλλόγους Πήγασος Πολίχνης και Α.Σ. Πανόραμα, που έκαναν αυτή τη μέρα μοναδική με τους μικρούς αθλητές τους!

Τα λέμε ξανά την επόμενη φορά!