Νέα / April 30, 2023

Avant Garde Beach Volley Club!

Το Avant Garde Beach Volley Club εγκαινιάστηκε το 2012 και έχει καταφέρει να κάνει το άθλημα του Beach Volley μια συνήθεια για πολλούς αθλούμενους!

Το Beach Volley είναι ένα Ολυμπιακό άθλημα και στο Avant Garde δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκμάθησή του, τόσο σε τμήματα ανάπτυξης και ακαδημίες, όσο και σε τμήματα αρχαρίων ή προχωρημένων ενηλίκων. 

Στις εγκαταταστάσεις του Avant Garde, προπονούνται εθνικές ομάδες με παγκόσμιες διακρίσεις, διεθνείς ομάδες από ολόκληρο τον κόσμο, καθώς και ομάδες που διακρίνονται διαρκώς σε επαγγελματικά τουρνουά, όπως τα τουρνουά Masters σε όλη την Ελλάδα.

Στο Club λειτουργεί σχολή με επαγγελματίες και καταρτισμένους προπονητές, με Head Coaches την Μαρία Τσιαρτσιάνη και τον Παναγιώτη Μούρτζιο

Οι προπονητές του Avant Garde Beach Volley Club αγαπούν το άθλημα του Beach Volley και φροντίζουν πάντα το επίπεδο της προπόνησης να είναι άριστο, αλλά και η προπόνηση να πραγματοποιείται υπό τις ιδανικές συνθήκες!

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Πληροφορίες & Εγγραφές: 23920 72700
Διεύθυνση: 20ο χλμ Θεσ/νίκης-Μουδανίων, Καρδία (Χωριό της Ειρήνης)

 

Εγκαταστάσεις

To Avant Garde Beach Volley Club αποτελείται από τέσσερα γήπεδα Beach Volley με άριστη ποιότητα καθαρής, βαθιάς άμμου, με φωτισμό και κερκίδες χωρητικότητας 500 ατόμων.

Στο χώρο λειτουργεί κατάστημα αθλητικών ειδών, καφετέρια για να απολαύσετε το ρόφημά σας πριν ή μετά την προπόνηση, κλειστό γυμναστήριο με βάρη και πάρκινγκ.

 

Οι προπονητές μας

Μαρία Τσιαρτσιάνη

Η Μαρία Τσιαρτσιάνη, ήταν στην Εθνική ομάδα του Beach Volley για 12 χρόνια, με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου (9η θέση) και του Λονδίνου.

Το 2012 ήταν ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης, έχει 4 μετάλλια σε τουρνουά του Παγκοσμίου σιρκουί, έχει υπάρξει δυο φορές στη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης κι έχει 8 πρωταθλήματα Ελλάδος.

Ξεκίνησε την προπονητική από το 2016, με την Εθνική ομάδα νέων γυναικών, ακαδημία volley και επιλεγμένα camp Beach Volley με ερασιτέχνες αθλητές.

 

Παναγιώτης Μούρτζιος

Ο Παναγιώτης Μούρτζιος, είναι αθλητής στο Beach Volley από το 1999 με συμμετοχή σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις και έχει υπάρξει μέλος των Εθνικών ομάδων Ανδρών. 

Έχει κατακτήσει την 3η θέση στα Βαλκανικά Πρωταθλήματα το 2004 και το 2006 και την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό τουρνουά Satellite Ανδρών στην Κύπρο, ενώ έχει συμμετάσχει σε 23 τουρνουά Παγκόσμιου Σιρκουί, αλλά και στο Προολυμπιακό τουρνουά Ευρώπης.

Η προπονητική του δραστηριότητα ξεκινά το 2005 και έχει υπάρξει προπονητής στα τμήματα ανάπτυξης των κλιμακίων Beach Volley Β. Ελλάδος της ΕΟΠΕ, αλλά και προπονητής της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων Κ22 το 2014-2015 και Νέων Κ22 τις χρονιές 2016-2018, οι οποίες διακρίθηκαν με διεθνείς επιτυχίες.

 

Δήμητρα Μαναβή

 

Η Δήμητρα Μαναβή, είναι εν ενεργεία αθλήτρια του Beach Volley, με διακρίσεις σε Διεθνές και Πανελλήνιο επίπεδο, όπως την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Παγκόσμιο τουρνουά FIVB, της 1ης θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 εις διπλούν, αλλά και της 1ης θέσης στο CEV Zonal Continental στην Κύπρο.

Επίσης, είναι χρυσή Βαλκανιονίκης στο CEV Zonal Continental της Προύσας.

Εντός συνόρων, η Δήμητρα Μαναβή είναι Πρωταθλήτρια Ελλάδος για το 2018. Οι διακρίσεις δεν σταματούν εδώ, αφού έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο σε 5 τουρνουά Masters, στο Πανελλήνιο Κ22 το 2014, αλλά και σε 7 τουρνουά Κ19.

 

 

Σχολή εκμάθησης Beach Volley

Στο Avant Garde Beach Volley Club λειτουργεί σχολή εκμάθησης Beach Volley για παιδιά και ενήλικες.

 

Beach Volley για παιδιά

  1. Mini Beach Volley για παιδιά ηλικίας 5-7 ετών. Στόχος του Mini Beach Volley είναι να βελτιώσει βασικές δεξιότητες των παιδιών, να αναπτύξει στοιχεία φυσικής κατάστασης και να διδάξει βασικά στοιχεία τεχνικής του Beach Volley.
  2. Ακαδημίες για παιδιά από 8-12 ετών. Στόχος είναι η εκμάθηση του Beach Volley και η εξάσκηση σε βασικό επίπεδο.
  3. Προ-αγωνιστικό για παιδιά 12 -16 που έχουν τουλάχιστον 2 χρόνια προπονητικής εμπειρίας .
  4. Αγωνιστικό για παιδιά που έχουν στόχο τη διάκριση σε πανελλήνιους αγώνες.

 

Beach Volley για ενήλικες

  1. Γκρουπ οργανωμένο με βάση το επίπεδο και την παρέα των αθλητών.
  2. Ιδιαίτερα μαθήματα 2-6 ατόμων.

 

Διοργανώσεις Beach Volley

Κατά την διάρκεια όλου του χρόνου και κάθε εποχής, διοργανώνονται τουρνουά για παιδιά, ερασιτέχνες ή προχωρημένους αθλητές και ακόμη αγώνες πανελλήνιας και διεθνούς εμβέλειας.

 

Σας περιμένουμε στο Avant Garde Sports Club, τις πιο σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη!

Τηλεφωνήστε στο 23920 72700 για να μάθετε περισσότερα και να κάνετε την εγγραφή σας!