Νέα / April 02, 2019

Easter Camp για παιδιά!

Το Πασχαλινό Camp ξαναέρχεται στο Avant Garde για να χαρίσει στους μικρούς μας φίλους αξέχαστες στιγμές με νέες παρέες και ολοκαίνουργιες δραστηριότητες!

Το Camp θα έχει διάρκεια 7 μέρες:

- Μεγάλη Δευτέρα 22 έως Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου

- Πέμπτη 2 έως Παρασκευή 3 Μαΐου

Θα υπάρχουν καθημερινά διαφορετικές δραστηριότητες για παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με πρωτοποριακές δράσεις και να ανακαλύψουν άλλα ταλέντα!

Μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 5 έως 14 ετών!

Τηλεφωνήστε στο 2392072700 για πληροφορίες!

Το αθλητικό πρόγραμμα θα ξεκινάει στις 9:00 το πρωί και θα τελειώνει στις 2:00 το μεσημέρι, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα απασχόλησης των παιδιών από τις 8:00 το πρωί έως τις 4:00 το απόγευμα. 

Οι μικροί φίλοι του αθλητισμού θα απασχολούνται καθημερινά με τα αθλήματα του Tennis και του Beach Volley και με ακόμη δυο δραστηριότητες για να γεμίσουν τη μέρα τους με ενδιαφέρον! 
Η λίστα με τις επιπλέον δράσεις είναι: 

- Ξιφασκία

- Beach tennis

- Ping pong

- Badminton

- Εικαστικά


Φυσικά, όλες οι δραστηριότητες, τα αθλήματα και τα παιχνίδια, πραγματοποιούνται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με απόλυτη ασφάλεια και συντονίζονται από έμπειρους προπονητές. 

Στον χώρο υπάρχει πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο, ασφάλεια αστικής ευθύνης έναντι τρίτων και άδεια λειτουργίας των εγκαταστάσεων. Μάθετε τα πάντα για τις προδιαγραφές ασφάλειας του αθλητικού κέντρου ΕΔΩ.

Στα παιδιά που θα συμμετέχουν στο Easter Camp του Avant Garde, θα παρέχεται καθημερινά ένα τοστ και ένα νερό στο διάλειμμά τους. Υπάρχει κι εξοπλισμένο κυλικείο στο χώρο για να προμηθευτούν ό,τι άλλο χρειαστούν.

Μάθετε τα πάντα και δηλώστε συμμετοχή στο Πασχαλινό Camp:

Τηλεφωνήστε στο 23920 72700 ή
Στείλτε μας τα στοιχεία σας στο info@avantgardesportsclub.gr και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας! 

Σας περιμένουμε!