Νέα / May 01, 2023

Ξεκινούν τα AG Summer Camps για παιδιά!

 

Summer Camps σημαίνει καλοκαιρινή χαρά για μικρούς και μεγάλους!

Η ομάδα του Avant Garde είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί στις εγκαταστάσεις μας, για να ζήσουμε ακόμη ένα αξέχαστο καλοκαίρι παρέα στο πιο cool Summer Camp για παιδιά στη Θεσσαλονίκη!

Ξεκινάει η 2η περίοδος για να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι μας με τον πιο Avant Garde τρόπο!

Τα φετινά Summer Camps θα έχουν ανανεωμένες δραστηριότητες και απίθανα παιχνίδια για παιδιά από 4 έως 12 ετών.

Μαζί θα ζήσουμε 2 υπέροχες εβδομάδες, ξεκινώντας τη Δευτέρα 28 Αυγούστου. Οι εβδομάδες λειτουργίας είναι οι εξής:

  • 28/08-01/09
  • 04/09-08/09

Το πρόγραμμά μας ξεκινάει στις 08:00 και ολοκληρώνεται στις 16:00.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν ανά εβδομάδα, ανάλογα με το πρόγραμμα που σας ταιριάζει. Κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει στο Camp για μια εβδομάδα ή για περισσότερες.

Κατά τη διάρκεια των Summer Camps τα παιδιά μαθαίνουν και παίζουν Tennis και Beach Volley, ενώ δροσίζονται και στην πισίνα όπου κάνουν μάθημα Kολύμβησης και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Υπάρχουν ακόμη δραστηριότητες που εντάσσονται στο καθημερινό πρόγραμμα όπως Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο, Στίβος, Τοξοβολία, Ξιφασκία, Ping Pong, Σκάκι, Beach Tennis & Beach Handball.

 

Όλες οι αθλητικές δραστηριότητες και τα παιχνίδια πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη επαγγελματιών προπονητών και παιδαγωγών που συντονίζουν τη λειτουργία του Camp. Τα παιδιά βρίσκονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον μέσα στη φύση και παίζουν με σύγχρονο εξοπλισμό, στις εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών του Avant Garde Sports Club.

Οι μικροί μας φίλοι απολαμβάνουν μέσα στη μέρα απολαυστικά σνακ και φρούτα, ενώ στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί και πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο. 

Υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς των παιδιών από κεντρικά σημεία της πόλης, για τη διευκόλυνση της μετακίνησής τους από και προς το αθλητικό κέντρο.

 

Σας προσκαλούμε σε ένα αξέχαστο ταξίδι γνώσεων, αθλητισμού και χαράς, παρέα με την ομάδα του Avant Garde Sports Club!
Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Κλείστε σήμερα τη δική σας θέση για την περίοδο που σας ενδιαφέρει.
Καλέστε μας στο 23920 72700 και μάθετε όλες τις πληροφορίες!