Νέα / May 19, 2022

Summer Camps για παιδιά στο Avant Garde

 

Τα Summer Camps του Avant Garde κάθε χρόνο επιστρέφουν δριμύτερα! Οι εγκαταστάσεις θα γεμίσουν και πάλι με μικρούς αθλητές, παιδικά γέλια και νέους φίλους!

 

Κάθε καλοκαίρι, όσοι συμμετέχουν στα Summer Camps του Avant Garde Sports Club γνωρίζουν νέα αθλήματα και ασχολούνται με νέες δεξιότητες που κάνουν κάθε μέρα ξεχωριστή!

 

Τα Summer Camps χωρίζονται σε 2 περιόδους:

  • 1η περίοδος: 20/6-22/7 (5 εβδομάδες)
  • 2η περίοδος: 29/8-9/9 (2 εβδομάδες)

Η προσέλευση γίνεται από τις 08.00 και η αποχώρηση ολοκληρώνεται στις 16.00, το αθλητικό πρόγραμμα πραγματοποιείται 9:00 με 14:00.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν ανά εβδομάδα, ανάλογα με το πρόγραμμα που σας ταιριάζει. Κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει στο Camp για μια εβδομάδα ή για περισσότερες.

 

Τα Summer Camps αφορούν παιδιά από 4 έως 12 ετών που θέλουν να εξασκηθούν ή να μυηθούν σε ποικίλες και συναρπαστικές αθλητικές δραστηριότητες.

Οι εξειδικευμένοι προπονητές του Avant Garde επιβλέπουν όλες τις δραστηριότητες και συντονίζουν κάθε παιχνίδι, ώστε να εξασφαλίζεται η εκμάθηση, η ψυχαγωγία, αλλά και η ασφάλεια όλων των παιδιών.

Τα γκρουπ είναι ολιγομελή και τα βασικά αθλήματα του Camp είναι η Κολύμβηση, το Tennis και το Beach Volley, αλλά δεν υπάρχουν μόνο αυτά!

Κατά τη διάρκεια των Camps τα παιδιά θα ασχοληθούν επίσης με Σκάκι, Ping Pong, Baseball, Kids Yoga, Beach Handball, Beach Tennis, Ποδόσφαιρο, Στίβο και πολλά ακόμη!

Κάθε δραστηριότητα διαρκεί περίπου μία ώρα.

Στα παιδιά προσφέρονται καθημερινά σνακ και φρούτα κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Στην εγκατάσταση λειτουργεί και κυλικείο.

Υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς των παιδιών από κεντρικά σημεία της πόλης, για τη διευκόλυνση της μετακίνησής τους από και προς το αθλητικό κέντρο.

 

Όλα αυτά, στις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης, υπό την επίβλεψη της έμπειρης ομάδας του Avant Garde Sports Club!

Και φέτος, η ομάδα του Avant Garde θα βάλει τα δυνατά της για να περάσουν όλοι ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 23920 72700 και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τα Summer Camps του Avant Garde!

 

Το Avant Garde Sports Club είναι ένα πρότυπο αθλητικό κέντρο στην Καρδία Θεσσαλονίκης, με μια ικανή ομάδα προπονητών και παιδαγωγών, η οποία διοργανώνει events, εκδηλώσεις και αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά κάθε ηλικίας, αλλά και ενήλικες.

Έχει φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις και διαθέτει γήπεδα υψηλών προδιαγραφών γήπεδα για Tennis, Beach Volley, Beach Tennis, Beach Handball και Ποδόσφαιρο.