Νέα / June 12, 2020

Summer Camps 2020 στο Avant Garde!

Τα Summer Camps του Avant Garde επιστρέφουν! Οι εγκαταστάσεις μας θα γεμίσουν και πάλι με μικρούς αθλητές, παιδικά γέλια και νέους φίλους!

Κάθε καλοκαίρι οι μικροί φίλοι του Avant Garde Sports Club γνωρίζουν νέα αθλήματα και ασχολούνται με εκπαιδευτικές δραστηριότητες που κάνουν κάθε μέρα ξεχωριστή.

Τα Summer Camps χωρίζονται σε 2 διαστήματα:

1ο διάστημα: 29/6-31/7 (5 εβδομάδες)

2ο διάστημα: 24/8-4/9 (2 εβδομάδες)

Το πρόγραμμα ξεκινάει καθημερινά στις 8:00 και ολοκληρώνεται στις 16:00.

Το κάθε παιδί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή σε όποια από τις εβδομάδες θέλει. Δηλαδή, μπορεί να συμμετάσχει στο Camp για μια μόνο εβδομάδα ή περισσότερες.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν ανά εβδομάδα, ανάλογα με το πρόγραμμα που σας ταιριάζει. Κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει στο Camp για μια εβδομάδα ή για περισσότερες.

 

Τα Summer Camps αφορούν παιδιά από 4 έως 15 ετών που θέλουν να απασχοληθούν με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και αγαπούν τον αθλητισμό.

Οι προπονητές του Avant Garde επιβλέπουν όλες τις δραστηριότητες και συντονίζουν κάθε παιχνίδι, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια όλων των παιδιών.

Τα βασικά αθλήματα του Camp είναι το Tennis, το Beach Volley και η Κολύμβηση, αλλά δεν υπάρχουν μόνο αυτά!

Κατά τη διάρκεια των Camps τα παιδιά θα ασχοληθούν επίσης με Ping Pong, Kids Yoga, Kids Crossfit, Beach TennisΠοδόσφαιρο, Στίβο, Θεατρικό Παιχνίδι και πολλά ακόμη!

Στα παιδιά προσφέρονται καθημερινά σνακ και φρούτα κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

 

Όλα αυτά στις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης, υπό την επίβλεψη της έμπειρης ομάδας του Avant Garde Sports Club!

Στο χώρο μας υπάρχουν εγκεκριμένα αντισηπτικά και συσκευή θερμομέτρησης, ενώ γίνεται καθημερινός καθαρισμός και απολύμανση.

Τα παιδιά μετακινούνται από και προς το αθλητικό κέντρο με λεωφορείο.

 

Φέτος, προσπαθούμε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε τα παιδιά να περάσουν ένα όμορφο καλοκαίρι με ασφάλεια, χωρίς να χάσουν ούτε στιγμή το κέφι τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 23920 72700 για να μάθετε τα πάντα για τα Summer Camps!

Σας περιμένουμε!