Νέα / July 08, 2019

To Juniors Open στο Avant Garde!

Το τριήμερο 4-6 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στο Avant Garde το τουρνουά Juniors OPEN της Θεσσαλονίκης!

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και πολλοί νεαροί αθλητές αγωνίστηκαν στην άμμο του αθλητικού κέντρου με στόχο να φορέσουν το πολυπόθητο χρυσό μετάλλιο της διοργάνωσης.

Το 2017 η συμμετέχουσες ομάδες ήταν μόλις 19, ενώ φέτος οι ομάδες έφτασαν τις 36 με τους νέους και τις νέες να μπαίνουν όλο και πιο ενεργά στο κορυφαίο άθλημα του καλοκαιριού.

Η σταδιακή άνοδος των ομάδων και του αγωνιστικού επιπέδου αποδεικνύει ότι τα παιδιά έρχονται κάθε χρόνο όλο και πιο κοντά στο άθλημα της άμμου, με την επιστροφή των Εθνικών ομάδων Beach Volley σε ρόλο πρωταγωνιστικό στο διεθνές στερέωμα να μετράει στις μικρές ηλικίες.

 

Το Avant Garde Sports Club φιλοξενεί για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια διοργάνωση Junior του πανελλήνιου πρωταθλήματος και το Thessaloniki Juniors OPEN το τριήμερο 4-6 Ιουλίου είχε συνολικά 36 ομάδες, 12 αγοριών και 24 κοριτσιών στις δύο ηλικιακές κατηγορίες Κ17 και Κ19.

Μετά από μια σειρά αγώνων και μάχη στην άμμο, οι Αλέξανδρος Νταφούλης/Άγγελος Τριανταφύλλου στα αγόρια και οι Ειρήνη Λιέπουρη/Ισιδώρα Λιέπουρη στα κορίτσια ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Thessaloniki Juniors Open στην κατηγορία Κ17.

 

Στον τελικό των αγοριών, νίκησαν οι Αλέξανδρος Νταφούλης/Άγγελος Τριανταφύλλου με 2-0 (21-13, 21-9) σετ, τους Κοσμάς Σούλης/Γεώργιος Τοσχουνίδης.

Στα κορίτσια νικήτριες αναδείχθηκαν οι Ειρήνη Λιέπουρη/Ισιδώρα Λιέπουρη. Ο τελικός ήταν οικογενειακή υπόθεση, αφού νίκησαν με 2-0 (21-16, 21-17) σετ τις άλλες αδερφές της διοργάνωσης Χριστίνα Αρμόνη/Χρύσα Αρμόνη.

Τα αποτελέσματα αγοριών ΕΔΩ.

Τα αποτελέσματα κοριτσιών ΕΔΩ.

 

Στην κατηγορία Κ19, οι Ιάκωβος Καφούρος/Χρήστος Τσιγαρίδας στα αγόρια και οι Λαμπρινή Γεωργαντά/Κατερίνα Σακκά στα κορίτσια, ήταν οι νικητές του Thessaloniki Juniors Open, του δεύτερου τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley K19.

Στον τελικό των αγοριών, οι Ιάκωβος Καφούρος/Χρήστος Τσιγαρίδας επικράτησαν με 2-0 σετ (21-11, 21-13) σετ των Αλέξανδρος Μπαλίνης/Τριαντάφυλλος Ρεστέμης.

 

Στα κορίτσια νικήτριες του τελικού ήταν οι Λαμπρινή Γεωργαντά/Κατερίνα Σακκά, επικρατώντας με 2-1 σετ (17-21, 21-14, 15-3) σετ των Παμαίρη Αφεντάκη/Αμαλία Σιαράβα Κορνέλη.

Τα αποτελέσματα αγοριών ΕΔΩ.

Τα αποτελέσματα κοριτσιών ΕΔΩ.

 

Τις απονομές έκαναν ο υπεύθυνος και προπονητής των εγκαταστάσεων, Παναγιώτης Μούρτζιος και ο θρύλος του παγκοσμίου βόλεϊ και νυν προπονητής Φρέντι Μπρουκς.

 

Δίνουμε ραντεβού με τους νεαρούς αθλητές στις επόμενες διοργανώσεις που θα μας φέρουν ακόμα πιο κοντά με το αγαπημένο μας άθλημα, το Beach Volley!