Νέα / September 20, 2021

Οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες Pavan & Humana-Paredes στο AG για προετοιμασία!

Το Avant Garde Sports Club γίνεται προορισμός για τις προπονήσεις και την προετοιμασία μεγάλων ομάδων στο Beach Volley, από ολόκληρο τον κόσμο!

Οι Sarah Pavan και Melissa Humana-Paredes είναι οι Πρωταθλήτριες του Beach Volleyball World Championship 2019 και βρίσκονται στο Avant Garde!

Η ομάδα από τον Καναδά κατέκτησε την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019 και επέλεξε το Avant Garde για προετοιμασία και προπόνηση.

Το Avant Garde έχει γίνει σημείο συνάντησης για μεγάλες ομάδες, αφού πολλοί αθλητές δίνουν ραντεβού στις εγκαταστάσεις μας για να αναμετρηθούν μεταξύ τους στα πλαίσια της προετοιμασίας τους.

Επόμενος στόχος των Panan & Humana-Paredes είναι το World Tour Finals στην Ιταλία.

Βρίσκονται στην Ελλάδα μαζί με τον προπονητή τους, Srdjan Veckov.

Αυτή την περίοδο βρίσκονται στις εγκαταστάσεις μας και οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης από την Ελβετία, Nina Betschart και Tanja Hüberli, οι οποίες αποτέλεσαν σίγουρα ακόμη μια αφορμή για την ομάδα από τον Καναδά να επισκεφτεί την Ελλάδα.

Οι εγκαταστάσεις του Avant Garde είναι οι πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Βόρεια Ελλάδα με 4 εντυπωσιακά γήπεδα Beach Volley.

Στο χώρο μας έχουν φιλοξενηθεί σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις, Πρωταθλήματα και τουρνουά, ενώ το έχουν επιλέξει κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες για προπόνηση και προετοιμασία.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι Panan & Humana-Paredes επέλεξαν το Avant Garde και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε τους βήμα!